onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Залишаймося на позитиві!

Залишаймося на позитиві!

Дорогі діти!

Карантин став своєрідним випробуванням не лише для дорослих, а й для вас, наших дітей.

Наразі склалася така ситуація, коли ви, залишаючись вдома, можете пограти в улюблену комп’ютерну гру чи подивитися цікавий кінофільм. Проте маєте навчитися правильно організувати свою роботу впродовж дня, щоб гармонійно поєднати навчання та відпочинок. Сьогодні у кожного з вас є можливість попрацювати в дистанційному режимі, поспілкуватися онлайн із учителем чи самостійно опанувати новий матеріал. Сподіваємося, що під час перебування вдома, ви з допомогою батьків та педагогів знаходите цікаві ідеї, що допомагають вам боротися із нудьгою від перебування в закритому приміщенні, стимулюють мозкову та фізичну активність, зміцнюють тіло та звільняють негативну енергію.

Ми всі складаємо цей іспит вперше. Маємо проявити витримку, бути толерантними один до одного, більш спокійними, ніж зазвичай.

Карантин завершиться і ви знову будете поспішати до школи, з радістю зустрічати та вітати своїх друзів біля шкільного порогу. А після занять на вас чекатимуть улюблені гуртки та секції, ви будете готуватися до змагань та конкурсів, організовувати цікаві зустрічі та вечори.

Ми чекаємо вас у школах здоровими, з гарним та позитивним настроєм!

Відділ освіти Гайсинської райдержадміністрації

колаж2020