onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» стартує 6 квітня

Проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» стартує 6 квітня

    6 квітня в Україні розпочнеться проект «Всеукраїнська школа онлайн», що розрахований для учнів з п’ятого по одинадцятий клас.

    Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні щодо ситуації з протидією коронавірусу.

    За словами Президента, у межах проекту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України.

   «Наше завдання як держави – забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань. З цією метою у понеділок, 6 квітня, стартує проект «Всеукраїнська школа онлайн». У межах проекту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України. Зараз проходять щоденні зйомки уроків для учнів з п’ятого по одинадцятий клас. За збалансованою програмою Міністерства освіти і науки викладається 11 предметів», - сказав Зеленський.

    Навчатися дистанційно школярі зможуть у Facebook та YouTube. Також уроки щоранку транслюватимуть українські телеканали, які з радістю долучилися до цієї важливої місії.

    За кожним класом буде закріплений один або декілька телеканалів. Їхній перелік, а також розклад уроків на тиждень з’явиться зовсім скоро.

   «Закликаємо батьків стежити за новинами та заохочувати дітей до перегляду. Власне, доєднатися до цього пізнавального контенту можна всією родиною. А тому – залишаємось вдома. Вчимося вдома», - наголосив Президент України.

Проект «Всеукраїнська школа онлайн» стартує 6 квітня

Освіта.ua
30.03.2020