onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Карантин – не канікули!

Карантин – не канікули!

Image 14353саивтА

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

Звертаючись до батьків, очільник області зазначає: «Сенс призупинення освітнього процесу в усіх освітніх закладах (незалежно від форми власності) полягає в тому, щоб Ваші діти залишались вдома.

У п’ятницю проїхав містом і бачив багато дітей, що гуляють надворі, катаються на самокатах, граються під наглядом бабусь… Це не те, що нам усім зараз потрібно робити! Так, це складно. Особливо тим, в кого немає на кого залишити дитину саму. І тут питання вже в диференційованому підході роботодавців до своїх співробітників. Впевнений: можна організувати дистанційну форму роботи для тих батьків, які просто не мають іншого рішення».

Голова облдержадміністрації зазначає, що на сьогодні є усі можливості для того, щоб навчатися онлайн. Зокрема, наведено приклад дистанційного навчання ФМГ№17 Вінницької міської ради. https://disted.edu.vn.ua/courses/learn/12942

«Ще раз прошу Вас: ми досягнемо мети карантинних заходів тільки якщо усі будемо їх виконувати. А ступінь ефективності карантину напряму залежить від того, наскільки будуть обмежені контакти. Погляньте на відео з одинадцятимільйонного Уханю (Китай), з якого все почалось. Там повний, максимально жорсткий режим карантину був введений 23 січня. І тільки це дало можливість зупинити поширення вірусу», - зазначає голова облдержадміністрації.