onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання інтервізійної групи фахівців психологічної служби району

Засідання інтервізійної групи фахівців психологічної служби району

        На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на І квартал 30 січня 2020 року на базі районного методичного кабінету було проведено фахове засідання інтервізійної групи практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Інтервізія як форма методичного супроводу професійного розвитку працівників психологічної служби з напрямку формування навичок безпечної поведінки у дітей».

       Метою роботи інтервізійної групи було підвищення рівня професійності практичних психологів та соціальних педагогів, розвитку базових навичок консультування, опанування новими техніками в процесі інтервізійної взаємодії, залучення працівників психологічної служби до інноваційних форм роботи з суб’єктами освітнього процесу; ознайомлення учасників з правилами та особливостями роботи інтервізійної групи.

     Також було проведено анкетування щодо вивчення ефективності роботи з напрямку формування навичок безпечної поведінки у дітей; присутні обмінювалися досвідом та поглядами; були проаналізовані ситуації, що виникають у роботі фахівців психологічної служби з учасниками освітнього процесу з даного напрямку.

       Підсумовуючи роботу заходу, методист РМК Крук Л.П. акцентувала увагу учасників на тому, що інтервізійні зустрічі є ефективними. Саме така форма роботи необхідна, як для підтримки початківців, так і досвідчених фахівців, що дає можливість розвивати професійний рівень та удосконалювати навички працівників психологічної служби закладів освіти.

DSCN2029

DSCN2034

DSCN2055

DSCN2073

DSCN2087

DSCN2102

DSCN2110

DSCN2125