onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Турнір з футзалу, пам’яті В.М. Луценка

Турнір з футзалу, пам’яті В.М. Луценка

     17 січня 2020 року в спортивному залі СЗШ №3 м. Гайсин відбувся І турнір з футзалу пам’яті В.М. Луценка.

     Вшанувати пам’ять учителя та методиста з фізичної культури, який передчасно покинув нас минулого року, зібрались юні футзалісти – учні п’ятих класів з шести шкіл: міських СЗШ №4, НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-ліцею та ліцею №7; СЗШ І-ІІІ ст. сіл Михайлівка і Чечелівка та СЗШ І-ІІ ст. с. Гунча та їх учителі.

     Команда були розподілені на дві групи по три команди, в яких матчі пройшли за коловою системою. Надалі, відповідно до зайнятих місць в групах, команди зустрілись в стикових матчах. У грі за п’яте-шосте місця команда СЗШ І-ІІ ст. с. Гунча, в упертій боротьбі, лише завдяки післяматчевим пенальті перемогла команду НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-ліцею (основний час гри закінчився внічию – 1:1). В грі команд, які зайняли другі місця в групах, команда Чечелівки перемогла команду ліцею №7 – 2:1. У фіналі ж турніру команда Михайлівки впевнено перемогла команду СЗШ №4 – 4:0.

     Таким чином призові місця в турнірі зайняли команди:

І місце – СЗШ І-ІІІ ст. с. Михайлівка (директор – Балахтар А.Л., тренер – Драч М. В.)

ІІ місце – СЗШ І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин (директор – Сташко І.В., тренер – Стародуб О.В.);

ІІІ місце – СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка (директор – Яроменко Н.П., тренер – Бойко М.П.).

     На думку організаторів, учителів, батьків, які прийшли повболівати за своїх дітей, саме так, по-спортивному, слід вшановувати пам'ять людини, яка все своє життя віддала фізичній культурі та спорту, а юні футзалісти висловили надію, що турнір, який їм так сподобався, стане традиційним.

1свмая

2счямчс

3вавп

4іфва

5віавп

7віма

6фіва

9фавип