onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Завершився конкурс на посаду директора СЗШ І-ІІІ ст. № 2 м. Гайсин

Завершився конкурс на посаду директора СЗШ І-ІІІ ст. № 2 м. Гайсин

24.12.2019 року відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Гайсинської міської ради, затвердженого рішенням 17 сесії Гайсинської міської ради 7 скликання від 07.06.2018 року, відбувся конкурсний відбір переможця конкурсу на посаду директора середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 м. Гайсин Вінницької області.

Взяти участь у конкурсному відборі виявила бажання одна особа – Гевеленко Олеся Миколаївна. Вона пройшла тестову перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірку професійних компетентностей, що відбувалася шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання. Олеся Миколаївна також провела презентацію державною мовою перспективного плану розвитку СЗШ І-ІІІ ст. № 2 м. Гайсин та відповіла на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

За одностайним рішенням комісії набрана за підсумками усіх етапів кількість балів дозволила Гевеленко О.М. стати переможцем конкурсу.

Вітаємо Олесю Миколаївну з перемогою, бажаємо їй професійного зростання, успішної реалізації планів та задумів, вдалої співпраці з усіма учасниками освітнього процесу!

Протокол засідання конкурсної комісії

IMG 2-0

IMG 2-1

IMG 2-2

IMG 2-3

IMG 2-4

IMG 2-5

IMG 2-6

IMG 2-7

IMG 2-8

IMG 2-9

IMG 2-10

IMG 2-11

IMG 2-12

IMG 2-13

IMG 2-14

IMG 2-15

 

IMG 2-16

      Гевеленко Олеся Миколаївна, педагогічний стаж 17 років, з 2002 року по даний час працювала вчителем хімії, біології СЗШ І-ІІІ ст. с. Кущинці, закінчила Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича за спеціальністю «Біохімія». У 2019 році розпочала заочне навчання у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за ступенем вищої освіти «Магістр».