onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар-практикум для учителів англійської мови

Семінар-практикум для учителів англійської мови

5 грудня 2019 року на базі СЗШ І-ІІІ ст. №5 м. Гайсин відбувся районний семінар-практикум «Форми та методи роботи учителів англійської мови в умовах Нової української школи». Метою даного заходу було ознайомлення учителів з новими підходами до аналізу уроку іноземної мови та критеріями оцінювання навчальних досягнень учнів, передбачених Наказом МОН України № 17 від 09.01.2019 р. «Про затвердження Порядку проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти».

Урок англійської мови у 2 класі за темою «Моя кімната» провела учитель Гончарук С.К. Педагог продемонструвала форми роботи, які вона використовує на уроках англійської мови для формування навичок читання у школярів молодшого шкільного віку.  

Окрім цього, впродовж семінару педагоги переглянули відео-урок на тему «Шкільні речі», проведений у 2 класі СЗШ І-ІІІ ст. с. Степашки учителем англійської мови Скалецькою С.А.

У рамках проведеного круглого столу учасники семінару поділилися своїми напрацюваннями та ідеями щодо поліпшення рівня засвоєння учнями знань, порівняли різні форми та методи роботи на уроці, ознайомились з інноваційними підходами до викладання іноземної мови в сучасних умовах.

Керівник РМО учителів іноземної мови Живцова Л.Б. довела до відома присутніх актуальні питання викладання іноземної мови відповідно до Концепції «Нова українська школа» та підсумувала роботу семінару.

1одбм

2оплб

3еноьік