onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — «Ed-camp: (НЕ)Конференція учителів початкових класів»

«Ed-camp: (НЕ)Конференція учителів початкових класів»

Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА 4 грудня 2019 року на базі районного методичного кабінету проведено семінар-практикум учителів 3-х класів у форматі «Ed-camp: (НЕ)конференція для професійного зростання учителів початкових класів».

Зважаючи на те, що компетенції сучасного педагога вимагають постійного саморозвитку та самовдосконалення, передбачають, що учитель ХХІ ст. має бути здоровим, культурним, дослідником та цінителем краси, гуманістом та свідомим громадянином, інформаційно компетентним фахівцем, - керівник районного методичного об’єднання учителів початкових класів Ричкова А.М. обрала п’ять осередків практичної діяльності для присутніх колег.

Учителька ліцею № 6 м. Гайсина м. Гайсина Аліксєйчук Н.М. ознайомила присутніх із стратегією розвитку зв’язного мовлення «Сторі-теллінг». Учителі СЗШ І-ІІІ ст. № 5 Мосійчук Н.М. та СЗШ І-ІІІ ст. № 2 Юрченко Л.В. поділились секретами успішного впровадження технологій розвитку критичного мислення «Кубик Блума» і «Щоденні - 5». Особливий захват у педагогів викликала групова робота з освоєння QR-кодів, яку презентувала учителька СЗШ І-ІІІ ст. № 3 Івангородська Л.М.

Звичайно ж, не можна було не вшанувати учасників конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року - 2020» у номінації « Початкові класи». Саме педагоги районного методичного об’єднання учителів 3-х класів цьогоріч достойно презентували Гайсинщину у І зональному турі даного випробування: Момот А.М. посіла ІІІ призове місце, а Прикмета О.С. стала переможцем і здобула диплом І ступеня. Учителі – новатори поділились із колегами своїми враженнями, провели майстер-класи та презентації практичного досвіду .

У підсумку, кожен із присутніх обрав для себе форми, методи, стратегії для впровадження в освітній процес, а також зарядився позитивом від спілкування із однодумцями.

Заставнад.ьлолрпор

DSC09648

DSC09664

DSC09667

DSC09676

DSC09688

DSC09693

DSC09695

DSC09698

DSC09699

DSC09700

DSC09708