onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Проведено змагання «Пліч-о-пліч» серед баскетболісток

Проведено змагання «Пліч-о-пліч» серед баскетболісток

p1hpiv4rgv1gen1ac08po10u0a1ec20 березня 2024 р. в спортивній залі ліцею №7 пройшли змагання з баскетболу серед дівчат проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». В них взяла участь найменша кількість команд в ігрових видах спорту в рамках проєкту в Гайсинській громаді – всього три . Проте всі вони були гарно підготовлені та вперто боролись за перемогу.

В першій грі баскетболістки ліцею №7 впевнено перемогли суперниць з ЗЗСО №6 з рахунком 13:0. В другій грі була найзапекліша боротьба. Основний час гри закінчився внічию 6:6, і лише в додатковий, дівчата з ЗЗСО №6 перемогли команду Куни з рахунком 8:6. В заключній грі кунянки поступились ліцеїсткам з рахунком 0:4.

За результатами всіх ігор переможницями турніру стали баскетболістки ліцею №7 м. Гайсин (керівник закладу – Мендусь Л.Г., тренер команди – Демидась В.В.). друге місце вибороли спортсменки ЗЗСО №6 м. Гайсин (керівник закладу – Мигидюк О.Д., учителі фізкультури – Богдан Л.Ф. та Зінченко О.В.). третє місце – за дівчатами з ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Куна (керівник закладу – Брагар І.В., вчитель фізкультури – Дмитришин С.М.).

Переможниці змагань – команда ліцею №7 буде захищати честь Гайсинської громади на ІІІ (районному) етапі «Пліч-о-пліч».

Учасниці змагань дякують адміністрації ліцею №7 м. Гайсин (керівник – Мендусь Л.Г.) за гарні умови, створені для проведення змагань.