onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Онлайн зустріч працівників ЦПРПП з колегами-практиками та науковцями Українського інституту розвитку освіти

Онлайн зустріч працівників ЦПРПП з колегами-практиками та науковцями Українського інституту розвитку освіти

p1hnt3ubv8sk21hfa12vv6v21dsq529 лютого 2024 року директор, консультанти та психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради», скориставшись запрошенням Українського інституту розвитку освіти, стали учасниками Всеукранської тематичної онлайн-зустрічі професійної спільноти працівників центрів «УІРО – ЦПРПП: тандем співпраці», організатором якої виступив відділ професійного розвитку УІРО.

Трансляція заходу відбувалася на платформі ZOOME та каналі YouTube, його учасниками були 350 працівників ЦПРПП з різних регіонів України. На ньому були розглянуті питання, що стосуються нормативно-правової бази, місії, функцій, завдань поставлених перед працівниками центрів професійного розвитку педагогів та викликів, що постали перед ними в складних умовах воєнного часу. Окрім пленарної частини зустрічі, її учасники мали змогу працювати в невеликих групах –«сесійних залах», де відбувалася жвава дискусія за методичною темою зустрічі та була надана можливість в режимі практикуму працювати над удосконаленням особистих навичок цифрової та інфомедійної компетентностей. Цікавою сторінкою заходу став діалог в режимі «запитуєте-відповідаємо».

Засідання професійної спільноти було цікавим, актуальним, звичайно багато питань залишились невирішеними, його учасники висловили побажання щодо майбутніх зустрічей та слова подяки спікерам за ґрунтовні виступи, колегам за активну участь, коментарі, запитання, відгуки у чатах та партнерам за плідну взаємодію.