onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — «Людина в біді» /«People in Need» (психологічна допомога)

«Людина в біді» /«People in Need» (психологічна допомога)

p1hl2os8eg1add1kju1d7ofu713524У цей складний час всі громадяни України, а особливо діти, перебувають у гострому стресовому стані та потребують якісної психологічної підтримки від фахівців.

Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need») працює усферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, активно надаючи всіляку психосоціальну допомогу і підтримку мешканцям України з 2014 року.

Протягом січня 2024 року за сприяння відділу освіти Гайсинської міської ради, на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради» відбулися тренінгові заняття з педагогічними працівниками закладів освіти міста.  

Мета тренінгу: профілактика та запобігання професійного вигорання в умовах сьогодення.

Тренер заходів - Олександр Прилуцький, психолог мобільної групи Чеської міжнародної гуманітарної організації «People in Need»/ «Людина в біді», у ході зустрічі наголосив на тому, що проведені заняття з педагогами є надзвичайно важливими, оскільки вони виховують майбутнє покоління.Отримані знання та практичні навички під час групових занять допоможуть їм впоратися зі стресом та негативними наслідками війни, а також із майбутніми викликами в роботі.

У ході тренінгових занять представник організації звернув увагу на те, що здоров'я є комплексним поняттям, яке включає не тільки психічне, а й фізичне та соціальне здоров'я. Олександр Прилуцький підкреслив важливість підтримки один одного та наголосив, що звернення до фахівців психологів за допомогою є важливим кроком на шляху до одужання, психологічної стабільності та збереження ментального здоров`я.

Учасниками тренінгу була висловлена щира вдячність психологу Олександру Прилуцькому за цікаві тренінгові заняття та отримані позитивні емоції під час зустрічей, які проходили у теплій, довірливій атмосфері.