onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Ефективне управління часом в умовах воєнного стану як складова організаційної культури психологічної служби

Ефективне управління часом в умовах воєнного стану як складова організаційної культури психологічної служби

p1hg0jsm1s3to14971bnq1vnph4g5Наймудріший - час, бо він розкриває все.

(ф. Мілетський)

       23 листопада 2023 року у залі КУ «ЦПРПП ГМР» відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Гайсинської міської ради.

     Більшість сучасних людей дедалі частіше говорить про те, що завантаженість особистими справами і роботою настільки велика, що вони просто не знають, як усе встигнути. Від такого завантаження та постійної нестачі часу в них з`являється поганий настрій, млявість, дискомфорт і відсутність бажання що-небудь робити. Щоб цього не сталося, потрібно просто зробити одну важливу річ- зайнятися тайм-менеджментом (правильне планування завдань з грамотним розподілом часу на їхнє виконання).

Програма семінару передбачала розкриття теоретичних засад з даного питання та висвітлення кращого досвіду роботи щодо керування власним часом, плануванням та створенням комфортних умов для самовдосконалення.

         Досвідом роботи з колегами поділилася Катерина Попко практичний психолог ліцею №7 м. Гайсин Гайсинської міської ради. Психологиня детальніше розкрила поняття тайм-менеджменту, ознайомила із причинами дефіциту часу, озвучила головні інструменти ефективного керування часом, акцентувала увагу учасників зустрічі на факторах, які перешкоджають ефективності професійної діяльності педагогів.

         Під час семінару фахівці психологічної служби ознайомилися з основними методами використання робочого часу, оволоділи практичними навичками визначення пріоритетів у роботі, встановлення професійних цілей, пройшли тематичне тестування, переглянули навчальні відео та виконали практичні вправи.

Підводячи підсумки зустрічі психолог КУ «ЦПРПП ГМР» Лариса Крук зазначила, що тайм-менеджмент важливий для того, щоб більш ефективно керувати своїм життям, досягати цілей та насолоджуватися більш збалансованим і задовільним способом існування.

Зустріч пройшла ресурсно, продуктивно та актуально!