onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Проведено змагання з шашок

Проведено змагання з шашок

p1hfoj7qavicjnti1ngisnu1kb3817 листопада в еколого-натуралістичному Центрі Гайсинського міського Будинку школярів та юнацтва проведено змагання з шашок в залік Спартакіади серед учнів/учениць ЗЗСО Гайсинської міської ради в 2023-2024 навчальному році.

Ці змагання відзначились, перш за все, тим, що в них взяла участь небувала, для останніх років, кількість команд-учасниць – 22. Лише один заклад (Лад. Хутори), з усіх наявних в громаді, не долучився до участі в змаганнях.

В зв’язку з цим, змагання проводились за швейцарською системою в вісім турів. Впевнену перемогу, з певним відривом, здобули Подчос Костянтин (ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м. Гайсин) серед юнаків та Сумма Анастасія (ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Куна) серед дівчат.

За наступні місця була серйозна боротьба і, почасти, результати визначались лише за додатковими показниками, через однакову кількість набраних очок. Другі місця вибороли: у юнаків – Стасюк Владислав (ЗЗСО І-ІІ ст. с. Гунча), у дівчат – Бартош Анастасія (ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Бондури), треті, відповідно – Грицина Олександр (ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м. Гайсинн) та Ільчик Софія (ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич).

До числа призерів у командному заліку ввійшли: І місце – команда ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м. Гайсин (керівник закладу Ткачук Н.М., тренер команди – Бакуменко О.В.), ІІ місце – команда ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Куна (керівник закладу Брагар І.В., учитель фізкультури – Дмитришин С.М.), ІІІ місце – команда ЗЗСО І-ІІ ст. с. Гунча (керівник закладу Вітковський В.Л., учитель фізкультури – Хоменко С.Г.).

Учасники змагань дякують адміністрації Гайсинського міського Будинку школярів та молоді (директор – Турчин А.С.) та керівнику гуртків Унковському А.М. за надане приміщення та створені умови для проведення змагань.