onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Футболісти та шахісти змагались в Бершаді

Футболісти та шахісти змагались в Бершаді

p1hf12pk0m1tkk157259b1sqj3494Вже за тиждень після першого старту районного етапу Гімназіади серед юних тенісистів, у місті Бершадь 10 листопада було проведено одразу двоє змагань: з футболу та шахів того ж ІІ (районного) етапу Гімназіади серед учнів/учениць ЗЗСО Вінницької області у 2023-2024 навчальному році.

В обох змаганнях взяли участь збірні команди ЗЗСО Гайсинської міської ради. До складу команд ввійшли учні закладів: ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, 2, ліцею №7 м. Гайсин та с. Карбівки (футбол), ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, 2, сіл Куна та Кіблич (шахи).

Вже через кілька хвилин після початку змагань було оголошено повітряну тривогу, яка продовжувалась три з половиною години. Увесь цей час юні спортсмени провели в сховищі, тож змагатись вони розпочали не в найкращому стані. Проте треба віддати їм належне, вони виступили достойно.

Цікаво що наші футболісти і шахісти показали однаковий результат, виборовши друге місце, причому в обох випадках вони поступились хазяям – баршадчанам. Футболісти програли у фіналі з рахунком 0:2, а шахісти, в одноколовому турнірі, поступились переможцям всього 0,5 очка.

Слідуючі районні змагання будуть проведені вже у наступному році, і є надія, що в змаганнях з баскетболу та волейболу, спортсмени Гайсинської громади, врешті, здобудуть перемогу.