onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Розвиваємо, навчаємо, соціалізовуємо молодь України

Розвиваємо, навчаємо, соціалізовуємо молодь України

p1heamfupb1tjl1dso1htkjfsii19На виконання плану роботи відділу освіти Гайсинської міської ради на ІІІ квартал 2023 року для педагогічних працівників позашкільних закладів Гайсинської громади був проведений семінар «Забезпечення якості позашкільної освіти в умовах війни».

До учасників семінару звернулася консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради» Вікторія Ревкач, яка наголосила на важливості позашкільної освіти в умовах сьогодення.

Методист Будинку школярів та молоді Васильчук Г.О., та методист станції юних техніків Макарчук Ф.А. доповіли щодо організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти у 2023/2024 н.р.

У рамках заходу були презентовані власні напрацювання керівників гуртків Горішевської В.В. (міський Будинок школярів та молоді) та Мамриги М.С. (міська станція юних техніків) щодо використання на заняттях освітніх Інтернет платформ.

Обговорено питання участі вихованців гуртків у конкурсах, фестивалях, змаганнях. Учасники зібрання мали змогу ознайомитися із роботами вихованців гуртка «Дитяча анімація» (СЮТ) - переможцями обласного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» (керівник Лавренюк І.О.).