onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — З Новим роком!

З Новим роком!

Дорогі друзі!
    

b5c748eb-f163-4578-ab44-78b8f42b0420

      Летить час і ще один рік нашого життя залишається за спиною минулого: зі всіма його буднями та святами, радощами і клопотами, роботою та проблемами, здобутками і незабутніми митями.
     Не віриться, але 2021-й назавжди стає історією. Яким же він був цей 2021-й рік, котрий вже пакує чемодани і лишає для 2022-го подарунковий пакунок з досвіду та пам’ятних подій. Він був у рік Бика справді волячим. Однозначно, він був дещо лояльнішим і кращим у багатьох аспектах, на відміну від свого суворого попередника, котрий «підсадив» нас на маски, безпеку, дистанції на відстані.
     Однак після пандемічних потрясінь незмінними залишилися людські та сімейні цінності, які надихають, підтримують, окрилюють.
     Відпустіть цей рік з любов’ю та вдячністю за кожну подію, за кожну хвилину свого життя, подякуйте за щасливі миті, подарунки долі, незабутні спогади, усвідомлені уроки, набутий досвід, навіть за недоброзичливців, завдяки яким стали ще досконалішими та сильнішими.
Подякуйте за батьків, які поруч, за радісних, здорових, самодостатніх дітей, за тепло сімейного затишку, …!
     І починайте: мріяти, робити, творити, любити, відстоювати, перемагати … і просто бути щасливими! А ще, незважаючи на обставини, ситуації чи події, завжди посміхайтеся, майте бадьорий дух, позитивні ідеї, відмінне здоров’я!
                                                          Вітаю з Новим 2022 роком!

З повагою до Вас начальник відділу освіти                          Валентина Шрамко

tтрпаапрiger-snowy