onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вітаємо Мендусь Тетяну Петрівну

Вітаємо Мендусь Тетяну Петрівну

апвпчаЗаставна

Вітаємо Мендусь Тетяну Петрівну

       Скарбничка вагомих досягнень освітян Гайсинщини поповнилась іще однією перемогою - Мендусь Тетяна Петрівна, вчитель ліцею №7 м.Гайсин здобула її у фінальному етапі змагань обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2021" у номінації «Українська мова та література».

       Щиро вітаємо Тетяну Петрівну, бажаємо подальших успіхів і здобутків! Дякуємо за фахову майстерність, за відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, за активну громадянську позицію.
    
Нехай учительська праця приносить відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихають на створення нових ідей. Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а ваші  щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

 

Автопортрет Т.П. Мендусь

йцувамвсі

«Я – педагог і особистість. Вважаю, що завдання сучасної школи ― компетентний випускник, у якого сформовані важливі життєві навички: вміння швидко діяти в нестандартних ситуаціях, працювати в сучасних інформаційних системах, комунікативність, здатність до самоосвіти та саморозвитку. Технології інформаційного суспільства та STEAM-освіта мають високу ефективність,  забезпечують сприятливе середовище для розвитку сучасних школярів, зближують навчання із життям, в учнів з’являється здатність до креативного, критичного  мислення та гнучкості у прийнятті рішень, а відповідно відбувається розвиток ключових компетентностей.

Результативність своєї роботи бачу в позитивній динаміці навчальних досягнень учнів, підвищенні інтересу до вивчення української мови та літератури, умінні застосувати свої знання на практиці …»

вцаупиа2

уЦКФАВПІА3

ScreensЦФВИhot 5

аятчиОстання