onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Переможці обласного конкурсу в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини"

Переможці обласного конкурсу в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини"

     Image 4441За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА, в області визначено переможців обласного конкурсу для закладів освіти в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва».

     За результатами засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу, що відбулось 23 грудня під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка визначено 50 переможців, серед яких Гайсинська міська станція юних техніків.

      Переможці отримують у користування по 10 комплектів з робототехніки для учнів та по 1 ноутбуку, доступ до навчальних програм з основ робототехніки, програмування, розробки web-сайтів та мобільних додатків. Також учні зможуть підвищити рівень компетентності з розмовної англійської мови.