onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Перемога команди ДЮП «Сигнал» ліцею №7 м. Гайсин

11 квітня 2019 року у м. Іллінці відбувся кущовий етап І фестивалю юних пожежників «Шкільна ліга безпеки», який проводиться у Вінницькій області в рамках Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників. Фестиваль проводиться планово з метою навчання учнів закладів загальної середньої освіти правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

У кущовому етапі конкурсу брали участь команди Дружин юних пожежників з 5-ти районів: Гайсинського, Іллінецького, Оратівського, Липовецького, Немирівського та Оратівської ОТГ.

Учасники фестивалю у виступах показали свої знання правил безпечної поведінки та протипожежної безпеки, відповідальність за збереження навколишнього середовища, популяризували активний і здоровий спосіб життя, висвітлювали діяльність оперативно-рятувальної служби ДСНС.

Гайсинський район представляла команда «Сигнал» ліцею №7 м. Гайсин (керівник Ткачук Світлана Анатоліївна) у складі: Кривіцька Ангеліна (8 клас), Рибаченко Артем (8 клас), Ревкач Катерина (8 клас), Ціпотан Олег (8 клас), Анікеєнко Софія (8 клас), Шевчук Вікторія (11 клас). За рішенням журі команда району впевнено посіла І місце і буде захищати честь району на обласному етапі.

Бажаємо успіхів нашій команді у подальшій боротьбі на обласному етапі фестивалю.

IMG-18f06ce33fac9feaa7f202b9b135421d-V