onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — На Вінниччині підбили підсумки роботи спортивної галузі у 2018 році та відзначили кращих спортсменів і тренерів регіону

      22 лютого, делегація Гайсинського району в складі начальника управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко, в.о. директора ДЮСШ Л.В. Гулькіної та голови районного ФСТ «Колос» М.В. Тимошенка, взяли участь у засіданні колегії управління фізичної культури та спорту ОДА «Про підсумки роботи фізкультурно-спортивних організацій області та рейтинг з олімпійських та неолімпійських видів спорту в 2018 році».

      На заході були присутні керівники області та кращі спортсмени та тренери регіону, ветерани фізичної культури і спорту, фахівці спортивної галузі та директори спортивних шкіл.

     У ході засідання заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Олександр Олійник поінформував про підсумки роботи галузі у 2018 році та завдання на 2019 рік.

      Варто зазначити, що за підсумками державного рейтингу 2018 року, серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій другої групи областей України область посіла II місце з олімпійських і I місце з неолімпійських видів спорту.

      Під час урочистого засідання колегії відбулось нагородження кращих спортсменів та тренерів області, а також фізкультурно-спортивних організацій, переможців обласного рейтингу.

      Відзначили також дитячо – юнацькі спортивні школи області грамотами, кубками та дипломами. Гайсинська ДЮСШ відноситься до ІІІ групи шкіл з олімпійських з видів спорту (загальна кількість 26 шкіл), де посіла ІІ місце і була нагороджена пам’ятним Дипломом та грамотою від Управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації. Вітаємо колектив Гайсинської ДЮСШ та вихованців за високі досягнення у 2018 році.

Карта пріоритетів і цілей управління фізичної культури та спорту вінницької облдержадміністрації

IMG-1ef9f95a879a8c1df06b066a90e22f4e-V

сайт 1

IMG-dd542118d803b2d506417a4e917785ff-V

сайт 2

КАРТА ПРІОРИТЕТІВ І ЦІЛЕЙ
УПРАВЛІННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА
СПОРТУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ