onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний турнір з баскетболу

      22 грудня в спортивному залі НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей м. Гайсин проведений районний турнір з баскетболу серед хлопців загальноосвітніх шкіл району.

      Змагання присвячені пам'яті вчителя фізичної культури Петра Яковича Підлісняка і проводились в день його народження. В цьогорічному турнірі взяли участь 7 команд (66 учасників).

     Команди були розділені на дві підгрупи. В першій грали хлопці з СЗШ №4 м. Гайсин, СЗШ с. Карбівка та СЗШ с. Гранів. В другій підгрупі визначали переможця баскетболісти СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка, НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей та дві команди ліцею №7 м. Гайсин.

      За результатами групових змагань в матчі за третє місце зустрілись команди СЗШ №4 м. Гайсин та НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ліцей. Перемогли баскетболісти НВК: СЗШ - ліцей і зайняли ІІІ місце в турнірі. Переможця турніру пам'яті П.Я.Підлісняка визначали представники ліцею №7 м. Гайсин та СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів. Напружена гра закінчилась з рахунком 14:13 на користь команди СЗШ с. Гранів.

      Всі команди-учасниці нагороджені призами (набір тенісних ракеток), а призери змагань кубками та медалями, які придбані за кошти, виділені управлінням освіти, фізичної культури та спорту. Від сім'ї Підлісняків призери отримали солодкі призи на кожну команду.

IMG 6228

IMG 6214

IMG 6219

IMG 6222

IMG 6226

IMG 6230