onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — На Кунянській школі відкрито меморіальну дошку Сташку В.В.

     У селі Куні відкрито меморіальну дошку захисника України та українського козацтва на фасаді Кунянської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відкрито меморіальну дошку на честь директора, воїна АТО Віталія Васильовича Сташка (16 років пропрацював директором цієї школи).

    Гарним батьком, сином та чоловіком, надійним товаришем, прекрасним вчителем, вмілим керівником та наставником, справжнім господарем був Віталій Васильович, мудрим, енергійним, толерантним та порядним, великим працелюбом. Він завжди виношував нові цікаві ідеї, умів зацікавити ними інших. Невтомно творив і плекав рідну школу, якою жив до останнього подиху. Любив свою країну, боровся за нею, стояв на сторожі волі і незалежності.

    На мітингу-реквіємі, що проходив на території школи, були присутні жителі Кунянської територіальної громади, колеги, друзі та знайомі. Своїми спогадами про Віталія Васильовича ділилися голова районної ради Григорій Боровий, голова районної організації профспілки працівників освіти Валентина Оріховська, сільський голова Світлана Кондратюк, директор музею АТО Андрій Головань, не стримуючи сліз, про Віталія Васильовича розповіла дружина Інна Василівна Сташко.

    «Присутність Віталія Васильовича ми відчуваємо і досі у кожному куточку школи, у кожному класі, у кожній алеї, зробленій його руками, у кожній яблуньці, посадженого ним садка», - із сумом зачитували ведучі.

Світлу пам’ять директора школи, всіх загиблих захисників України присутні, схиливши голови вшанували хвилиною мовчання.

Тепер ця пам’ятна дошка нагадуватиме про людину, яка своїми справами ще довго житиме у серцях усіх, хто його знав. Нагадуватиме про людину, яка надто любила життя і так рано залишила його.

Узято з сайту Гайсинської райдержадміністрації