onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Малий футбол та міні-футбол (хлопці сільських шкіл)

      Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту змагання районної Спартакіади школярів 2018-2019 навчального року продовжились змаганнями з міні-футболу та малого футболу серед хлопців сільських шкіл.

       На майданчику зі штучним покриттям Гайсинської ДЮСШ (НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – гімназія) змагались 9 команд хлопців СЗШ І-ІІ ст. Після попередніх ігор в трьох підгрупах визначились 3 команди, які визначали призерів Спартакіади. В фінальних іграх грали команди сіл Гунча, Грузьке та Рахни. За результатами одноколового турніру переможцем змагань стали юні футболісти СЗШ І-ІІ ст. с. Грузьке. Друге місце зайняла команда школи с. Рахни, а третє – с. Гунча.

        Хлопці сільських шкіл І-ІІІ ст. проводили ігри на стадіоні «Бета» та майданчику СЗШ І-ІІІ ст. с. Куна. Попередні ігри проходили в 4-х підгрупах, в яких взяли участь 13 команд. Переможці групових змагань зустрілись у фіналі. Після стикових ігор в матчі за ІІІ місце зіграли представники шкіл с. Карбівка та Чечелівка. З рахунком 2 : 0 перемогли чечелівчани і зайняли третє місце. За перемогу в Спартакіаді боролись команди сіл Бубнівка та Гранів. Напружена гра не виявила переможця в основний час гри (1 : 1), а в серії післяматчевих пенальті перемогли гранівські футболісти, які й стали першими. Юні спортсмени СЗШ І-ІІІ ст. с. Бубнівка стали другими.

       Всього в турнірі Спартакіади школярів серед хлопців взяли участь 28 команд (318 учасників).

IMG 6037

IMG 6018

IMG 6019

IMG 6026

IMG 6027

IMG 6033

IMG 6035