onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Михайлівську школу Гайсинського району відвідав голова Вінницької ОДА Валерій Коровій

      Сьогодні, 6 липня, голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій сільно із своїм заступником Василем Броварником з робочою поїздкою перебували у Гайсинському районі. Метою робочої поїздки очільника області стало ознайомлення з перебігом будівельних робіт у Михайлівській СЗШ І – ІІІ ст.

    Завдяки цілеспрямованим зусиллям уряду, обласної та районної влади, а особливо голови облдержадміністрації Валерія Коровія, даному об’єкту була спрямована досить належна увага щодо його завершення.

  Оглянувши школу та поспілкувавшись із заступником голови райдержадміністрації Сергієм Несвятим, начальником Управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Валентиною Шрамко, директором Михайлівської школи Анатоієм Балахтарем, сільською головою Валентиною Топочкановою і підрядчиком, Валерій Вікторович наголосив на необхідності завершення відповідних робіт у приміщенні до початку нового навчального року. Голова обласної державної адміністрації акцентував увагу на створенні максимально комфортних умов для навчально-виховного процесу.

      «До 1 вересня поточного року на теренах Вінницької області ми вводимо три школи, які будувалися по 30 років. І сьогодні в Михайлівці дійсно свято, тому що принаймні два-три роки тому про це можна було лише мріяти. З огляду на те, що були заблоковані казначейські рахунки, місцеві бюджети не мали фінансових ресурсів, але це є результатом тієї бюджетної децентралізації. Користуючись нагодою, хочу подякувати Прем’єр-міністру Ураїни Володимиру Гройсману за підтримку. Тому що ми зараз об’їхали три школи: це і Сосонка Вінницького району, Зведенівка Шаргородського району, безпосередньо школа с. Михайлівка Гайсинського району, вони дають позитивну енергію, вони дають натхнення і головне – дають впевненість в завтрашньому дні» - зазначив Валерій Коровій під час інтерв’ю журналістам.

        Особливу увагу очільник Вінниччини приділив стану навчальних кабінетів та класних кімнат, умовам шкільної їдальні, спортивній залі. Також найбільш вагому увагу приділив умовам навчання перших класів. Оглянувши класну кімнату де будуть навчатись майбутні першокласники, поставив ряд слушних зауважень щодо його облаштування, наголосивши, що наші дітки повинні піти в перший клас за місцем свого проживання, але ці перші класи не повинні нічим відрізнятись один від одного: чи то у Вінниці, чи в Києві, чи в Михайлівці. Там повинен бути підготовлений вчитель і забезпечені якісні послуги для всіх дітей.

   Інформацію отримано з: http://www.gaysin-rda.gov.ua/

img 4496

img 4465

img 4473

img 4487

img 4502

img 4509

img 4510

img 4514

img 4515

img 4516