onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Пришкільні табори завершили свою роботу

      15 червня завершено роботу пришкільних таборів. Їх діяльність була спрямована на організацію змістовного дозвілля та повноцінного відпочинку дітей та молоді. Тому при підготовці до роботи педагогами враховувались уподобання школярів, можливості для розвитку творчого потенціалу, задоволення їх особистісних інтересів у процесі ігор та розваг. В результаті кожен табір працював відповідно обраного напрямку: екологічного, спортивно-оздоровчого, національно-патріотичного, туристично-краєзнавчого, народознавчого та мовного. Діти брали активну участь у інтелектуальних іграх, вікторинах, квестах, турнірах, змаганнях, конкурсах та профілактичних бесідах.

       Для формування у дітей та підлітків навиків здорового способу життя у таборах проводилися Дні здоров’я, екскурсії та походи до лісу, річки, збір цілющих рослин, трансляція тематичних фільмів, бесіди із залученням практичних психологів, медичних працівників та представників ювенальної превенції.

       Велику увагу приділено забезпеченню безперервного виховного процесу в області безпеки дорожнього руху та правил поведінки школярів під час надзвичайних ситуацій та стихійних лих.

       Завершення оздоровчої зміни відзначалось святковими лінійками, на яких були нагороджені найактивніші члени загонів. Найяскравіші події із життя відпочиваючих висвітлено на офіційних сайтах закладів освіти, на базі яких діяли пришкільні табори.

НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-гімназія м. Гайсин

гімназія

гімназія 1

гімназія 2

СЗШ І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин

4

4 1

4 2

НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-ДНЗ с. Бондурі

Бондурі

Бондурі 1

Бондурі 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів

Гранів

Гранів 1

СЗШ І-ІІІ ст. с. Карбівка

Карбівка

Карбівка 1

Карбівка 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кисляк

Кисляк

Кисляк 1

Кисляк 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кузьминці

Кузьминці

Кузьминці 1

Кузьминці 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кунка

Кунка

Кунка 1

Кунка 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кіблич

Кіблич

Кіблич 1

Кіблич 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Михайлівка

Михайлівка

Михайлівка 1

Михайлівка 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка

Чечелівка

Чечелівка 1

Чечелівка 2

НВК: Гайсинська СЗШ І-ІІІ ст.-інтернат гімназія

інтернат

інтернат 1

інтернат 2