onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти району

     Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на базі районного методичного кабінету проведено чергову нараду з керівниками загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району.

      Нараду розпочала начальник управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко, яка ознайомила присутніх з планом її проведення, наголосила на важливості питань запланованих для розгляду.

     Узагальнену інформацію щодо підсумків проведення ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Вінницького територіального відділення МАН України учасникам наради презентувала головний спеціаліст відділу реалізації державної політики в галузі освіти О.П. Буга – підготовлена нею презентація дала змогу кожному керівнику оцінити рівень досягнень учнів, педагогів, навчального закладу в олімпіадних змаганнях. За підсумками оголошеного наказу, призові місця у 2017-2018 н.р. посіли:

І місце – НВК: Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія (директор Мендусь Л.Г., заступник Бєлай Т.П.);

ІІ місце – НВК СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія м. Гайсин (директор Гридзь С.М., заступник Ткачук Н.М.);

ІІІ місце – СЗШ І-ІІІ ступенів №4 м. Гайсин (директор Сташко І.В., заступник Костенко О.В.)

     Продовжуючи нараду заступник начальника управління освіти, фізичної культури та спорту А.В. Нестерук проінформувала її учасників про особливості проведення ЗНО 2018 року та державної підсумкової атестації в закладах загальної середньої освіти у 2017-2018 н.р., про порядок зарахування, відрахування, переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти, про форми медичних довідок для зарахування до закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

      Завідувач РМК В.П. Сич ознайомив присутніх з результатами конкурсного відбору підручників для учнів 5, 10 класів, особливостями конкурсного відбору підручників для 1 класу Нової української школи, порядком проходження тренінгів учителями англійської мови, які з 1 вересня 2018 р. почнуть працювати з першокласниками.

   Методист РМК В.М. Подчос проінструктував присутніх із питань попередження виробничого травматизму під час виконання ремонтних робіт в навчальних закладах, посилення протипожежного захисту навчальних закладів у весняно-літній період 2018 року, попередження дитячого травматизму під час літніх канікул, про підсумки проведення Дня цивільного захисту та Тижня охорони праці.

   Методист районного методичного кабінету В.В. Ревкач у своєму виступі довела до відома керівників шкіл та позашкільних закладів низку питань, що стосуються організації виховної роботи в навчальних закладах, участі в районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», відзначення в області Дня Європи.

    Підсумки наради підбила начальник управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко. Валентина Миколаївна інформувала керівників шкіл та позашкільних закладів про наслідки наради проведеної в Департаменті освіти і науки Вінницької ОДА, акцентувала увагу на питаннях роботи пришкільних таборів, особливостях оздоровчої кампанії 2018 року, організації відпочинку дітей пільгових категорій, специфіку фінансування заходів, які проводитимуться в рамках програми «Нова українська школа».

     За наслідками наради начальник управління освіти, фізичної культури та спорту сформувала протокольні доручення керівникам шкіл та позашкільних закладів.

 

IMG 20180511 085730

 

IMG 20180511 085754

 

IMG 20180511 090240

 

IMG 20180511 090252

 

IMG 20180511 092833

 

IMG 20180511 100818