onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада фахівців психологічної служби Гайсинського району

      На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІІ квартал 2018 року на базі районного методичного кабінету відбулася нарада фахівців психологічної служби.

    У ході наради було розглянуто ряд питань: роль практичних психологів та соціальних педагогів у Новій українській школі, підготовка аналітичних матеріалів щодо діяльності працівників психологічної служби Гайсинського району у 2017-2018 навчальному році, впровадження програми «Базові навички медіатора в навчальному закладі. Забезпечення участі жінок і дітей у вирішенні конфліктів та миробудуванні», виконання державних, національних і регіональних програм практичними психологами та соціальними педагогами.

       Фахівці психологічної служби району ДНЗ №1 Бондар О.В. та Олійник І.К., ДНЗ №2 Кульчицька В.В., ДНЗ №4 Бубновська А.В., ДНЗ №5 Ситнікова Ю.О., НВК: СЗШ І-ІІІ ст. –інтернат - гімназія Гришанович К.П., СЗШ І-ІІІ ст. с. Куна Сайдак О.Е. успішно презентували свої перші кроки впровадження даної програми. Виступаючі акцентували увагу присутніх на її сучасності, ефективності, результативності та відповідності вимогам часу.

       Методист РМК Крук Л.П. наголосила, що процес медіації в освітніх закладах є необхідним та корисним для забезпечення належних умов та позитивної динаміки для подальшого життя в суспільстві.

IMG 0675

IMG 0632

IMG 0666

IMG 0679

IMG 0689

IMG 069чаряеонлгдшждглнсеор6