onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар - практикум фахівців психологічної служби на Гайсинщині

На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІVквартал 19 квітня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №2 «Дзвіночок» (директор БойкоТ.П., вихователь-методист Маковецька Г.П.) відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів району на тему «Психологічна готовність дітей до навчання в школі».

Відкрила семінар методист з психологічної служби району Крук Л.П., яка акцентував увагу присутніх на важливості теми семінару. Розповіла, що за доцільне розглядати психологічну готовність до шкільного навчання дошкільників через особистісний розвиток, через сформованість гармонійної Я-концепції.Це сприятиме кращій адаптації дитини до нових умов соціалізації у шкільному освітньому середовищі.                                                                

Фахівці психологічної служби ЗДО№2 «Дзвіночок» підготували для учасників семінару-практикуму два заняття:практичний психолог Кульчицька В. В., провела заняття з вихованцями старшої групи на тему «Допомога квітці - Семицвітці», соціальний педагог Крутобережна М.Ю. підготувала заняття з елементами тренінгу для педагогів за темою «Соціально-комунікативна компетенція дошкільників при підготовці до школи».

Семінар пройшов творчо, плідно,насичено. Учасникийого обговорили практичнізаняття, ділилися своїми думками, враженнями, досвідом роботи. Підсумки роботи зустрічі підвела методист з психологічної служби району Крук Л.П., її виступ був орієнтований на урізноманітнення формроботи з дітьми, які сприятимуть кращому формуванню психологічної готовності дитини до шкільного навчання.

 По завершенню семінару з фахівцями психологічної служби проведено інструктивно-методичнунараду.

CIMG4244

CIMG4251

CIMG4261

CIMG4264

CIMG4268

CIMG4271

CIMG4286

CIMG4300

CIMG4306

CIMG4343

CIMG4345

CIMG4348

CIMG4371

CIMG4372

image1 2