onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Відкрито конкурс для участі в EdCamp Ukraine 2018

EdCamp Ukraine 2018 запрошує освітян для участі в Четвертій національній (не)конференції, що цього року відбудеться у Харкові 2 і 3 липня. Подати заявку на участь у заході можна до 20 квітня.

Планується, що участь у цьогорічному EdCamp Ukraine зможуть взяти 800 учасників.

Магістральна тема (не)конференції – навчання, ґрунтоване на цінностях.

Оскільки кількість місць обмежена, конкурсний відбір проходитиме за результатами заявок та телефонних інтерв'ю, але за простими критеріями: мотивація до змін і бажання не тільки вчитися, а й ділитися знаннями, готовність до відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення загальних завдань.

Особливістю формату (не)конференцій у форматі EdCamp є те, що частина програми формується не заздалегідь, а у перший день – залежно від запитів та зацікавленості самих учасників. На таких сесіях – а їх відбудеться понад 50 – діляться досвідом чи пропонують теми для обговорення самі педагоги.

Окрім експертних і учительських сесій та традиційних інтерактивних елементів організаторська команда підготувала і низку нових родзинок програми – соціальний експеримент «Коло освітянської взаємодопомоги», арт-лабіринт освітянських мрій, встановлення вчительством рекорду на найбільшій площі України.

На події презентують і результати опитування про підвищення кваліфікації педагогів та дискусійного обговорення критичних точок реформи на регіональних (не)конференціях, відбудуться відкриті уроки у збірному 10 класі, стартують наступні хвилі програм регіональних (не)конференцій «ЕдКемп у коробці 4.0», «ЕдМандри» до різних країн світу за успішними освітніми кейсами і продовження українсько-фінського експерименту «Змінитися за 7 днів».

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNMQsDL8AYR-Q-wI6_h0-qIfbbAqju9Rd9U2jh3nnCRyTJKQ/viewform

Відкрито конкурс для участі в EdCamp Ukraine 2018