onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Бажання збуваються!!!

Наполеглива участь учнів району у різних конкурсах, проектах дає свої результати. Зокрема компанією ТСО, яка є лідером українського ринку з виробництва шкільних дошок та меблів для школи, продукції для розвитку, навчання та презентацій, організовано Всеукраїнський конкурс "Крейдою по дошці". Це творчий конкурс для школярів. За його умовами діти разом створюють малюнки, приймають участь у змаганнях серед інших шкіл та мають можливість виграти нову шкільну дошку.

За роки існування конкурсу у ньому прийняли участь понад 2000 шкіл по всій Україні. Виграти дошку та оновити свій клас може кожен!

Так учні СЗШ І-ІІІ ст. с. Кисляк стали переможцями даного конкурсу про що вони розповіли на шпальтах свого сайту:

«Усі ми добре знаємо, що кожен навчальний заклад для свого існування потребує чималого фінансування: певну кількість коштів виділяє держава, щось батьківський комітет, а в деяких питаннях - і самі вчителі. Добре,звичайно,коли випадає нагода взяти участь у конкурсі і отримати  приз! «Хоча в наш час….» - скаже багато хто. Проте,іноді бажання збуваються! Керівникові  нашого закладу Мигидюку О.Д. пригледілась на пошті малесенька адреса сайту компанії «ТСО», куди йому,з цікавості,захотілось зайти. І добре,що він це зробив. Вчитель Якубчик О.М. разом з учнями  класу погодились взяти участь у конкурсі «Малюнок крейдою на дошці» за темою «Родинний скарб»  і стали переможцями. Серед 165 учасників вони вибороли друге призове місце і отримали чудову дошку, яка доповнила інтер’єр  2 класу».

Ознайомитися із умовами конкурсу можна за посиланням: http://tso.com.ua/?page_id=1556