onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар заступників директорів в Кіблицькій СЗШ

      Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 23 лютого 2018 року, на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Кіблич проведено районний семінар заступників директорів шкіл на тему «Орієнтація внутрішкільної методичної роботи на надання методичної допомоги учителю з питань забезпечення належного рівня знань учнів з базових дисциплін у процесі підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання».

     Відкриваючи семінар завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич аргументував необхідність опрацювання даної теми із заступниками директорів шкіл, її поглиблення, об’єднання зусиль шкільних адміністрацій на покращення підготовки учнів до складання ЗНО. Питання заплановані до розгляду на семінарі є логічним продовженням роботи , яка активізувалась у школах району після семінарів керівників шкіл, їх заступників , які проведені на базі СЗШ І-ІІІ ст. с. Харпачка, Губник, НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія м.Гайсин.

     Презентаційний та науково-теоретичний блоки семінару були представлені візитівкою учнів, змістовним відеофільмом про роботу навчального закладу та презентацією заступника директора школи з навчально-виховної роботи Цвігун Г.П.

     Практичний блок семінару висвітлив систему діяльності адміністрації та педагогічного колективу у вирішенні питань методичної теми семінару. Про те, як педагоги СЗШ с.Кіблич проводять роботу по підготовці до ЗНО та ДПА на практиці, учасники семінару змогли пересвідчитися відвідавши другий та третій уроки за шкільним розкладом в ІІ-ХІ класах у вчителів Волощук Л.А., Кириленко В.Ф., Іванченко М.Ю., Світлаковського В.П., Лізавенко І.С., Низкогуз Н.В., Цвігуна О.В., Охріменко З.М. Усі відвідані уроки були проаналізовані. За наслідками теоретичної і практичної частин семінару було проведено засідання «круглого столу», у ході якого виступили керівники та спікери сформованих груп, проведено ділову дискусію, обмін думками та досвідом по роботі над сформованим на попередніх семінарах Алгоритмом успішної підготовки випускників Гайсинщини до ЗНО.

     Заступники директорів шкіл відмітили високий організаційний та науково-методичний рівень проведеного семінару, змістовну роботу адміністрації школи, особисто директора Павленка А.Л., заступника Цвігун Г.П., усього педагогічного колективу, його співпраці з батьками у питаннях підготовки учнів до ЗНО. Гарні враження на учасників семінару справили дисципліновані, організовані, працьовиті, виховані, розумні та креативні учні СЗШ І-ІІІ ступенів с. Кіблич.

Заставнавпраяовпл

IMG 4706

IMG 4709

IMG 4721

IMG 4724

IMG 4739

IMG 4743

IMG 4747

IMG 4759

IMG 4760

IMG 4765

IMG 4771

IMG 4774

IMG 4775