onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Тренінг для учителів 1-х класів «Нової української школи»

     Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 09 січня 2018 року на базі районного методичного кабінету проведено перший тренінг для учителів, які з 1 вересня 2018 року почнуть працювати з учнями-першокласниками. Тема тренінгового заняття «Організаційно-педагогічні умови підготовки вчителя початкових класів до роботи в Новій українській школі», його успішно провела сертифікований тренер Олена Василівна Скрипник . За програмою тренінгу з учителями опрацьовані сучасні методики: «Ранкові зустрічі», «Планування тематичних тижнів та створення модельної програми навчання», «Мальована абетка», «Казка щовечора», «Створення медіапродуктів», «Рука батьківської допомоги»…

     Під керівництвом завідувача РМК Віталія Петровича Сича учителі опрацювали   проект нового Державного стандарту початкової освіти, основні ідеї та принципи Концепції НУШ. Завідувачем РМК проведено майстер-клас роботи учителя на платформах інтерактивної освіти «ЕdEra», «Освіторія» та спільноті учителів початкових класів створеної на базі сайту КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти». З учасниками семінару- тренінгу опрацьовано покрокову інструкцію щодо реєстрації для проходження обов’язкового безкоштовного он-лайн курсу на сайті студії онлайн-освіти.

   Тренінгове заняття зацікавило педагогів Гайсинщині, за наслідками проведеного анкетування вони висловили вдячність його організаторам та особисто тренеру Скрипник Олені Василівні.

Заставврвіана

IMG 4654

IMG 4655

IMG 4660

IMG 4665

IMG 4667

IMG 4670

IMG 4671

IMG 4674

IMG 4678

IMG 4680