onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти на базі НВК: СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія м.Гайсин

     Черговий семінар керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти з питань організації ефективного управління процесом підготовки учнів до ДПА та ЗНО ініційований головою РДА, управління освіти, фізичної культури та спорту спільно з районним методичний кабінетом провели 19 грудня 2017 року на базі НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія м.Гайсин. Цього разу участь в роботі семінару взяли голова районної державної адміністрації В.А. Уткін та голова районної ради Г.І. Боровий.

    Відкриваючи семінар начальник управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко аргументувала необхідностість поглиблення діяльності шкільних адміністрацій та педагогічних колективів в напрямку ефективної підготовки учнів до ДПА та ЗНО, продовження роботи, яка активізувалась після проведення районних семінарів на базі ЗЗСО с. Харпачка та ЗЗСО с. Губник. Валентина Миколаївна наголосила на тому що робота з питань підготовки до ДПА та ЗНО сьогодні потребує особливої уваги з боку всіх учасників освітнього процесу, вона на контролі в голови Вінницької обласної держаної адміністрації, Департаменту освіти і науки, голови районної державної адміністрації.

            У тому, як педагоги НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія м.Гайсин працюють у вирішенні питання методичної теми семінару, та як вони проводять роботу по підготовці до ДПА та ЗНО на практиці, учасники семінару змогли пересвідчитися відвідавши другий та третій уроки за шкільним розкладом у ІІ-ХІ класах, які проводили учителі Подолян І.С., Панчук Т.В., Дмитренко О.А., Ткачук Н.М., Глушко О.В., Дончик Г.П., Савонік Т.А., Гижко Л.О., Лесько Н.М., Милий С.О., Солодка Т.В. Учасникам семінару також було запропоновано фрагмент відкритого виховного заходу «Книги, книги, книги…», який підготували члени міжшкільного факультативу з англійської мови (керівник Грабовська В.Д).

         Усі відвідані заняття були проаналізовані в робочих динамічних групах. За наслідками теоретичної і практичної частин семінару було проведено засідання «круглого столу», в ході якого керівники шкіл та позашкільних закладів заслухали виступи голови районної державної адміністрації В.А. Уткіна, голови районної ради Г.І. Борового. Директор НВК: СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія С.М. Гридзь презентував систему роботи адміністрації та педагогічного колективу з методичної теми семінару, виступили керівники та спікери сформованих груп, проведено ділову дискусію, обмін думками та досвідом.

         Керівники району, окрім висвітлення питань, що обговорювались на семінарі, акцентували увагу присутніх на виконанні заходів запланованих в рамках оголошеного в районі «Року освіти», співпраці з місцевими територіальними громадами, підготовці грантових проектів. Ряд директорів шкіл та педагогічних колективів були відзначені Подяками командування військової частини А1619 за активну громадську позицію, патріотизм, проявлені турботу та допомогу особовому складу бригади в умовах бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Вручаючи Подяки керівники району засвідчили особисту увагу до зробленого в школах та щиро подякували за активну волонтерську роботу.

       За відгуками керівників освітніх установ семінар вдався, пройшов по - діловому, конструктивно – він сприятиме вирішенню проблеми, яка обговорювалася в ході його проведення.

         Після семінару начальник управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко провела нараду керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Нараду завершили вітаннями від начальника, та Святого Миколая з Новорічними та Різдвяними святами, щирими побажаннями один одному здоров’я, щастя, удачі, успіхів , а головне Миру в нашій домівці – рідній Україні.

IMGЗаставна

 

IMG 4539

 

IMG 4540

 

IMG 4545

 

IMG 4552

 

IMG 4569

 

IMG 4571

 

IMG 4575

 

IMG 4576

 

IMG 4579

 

IMG 4584

 

IMG 4588

 

IMG 4590

 

IMG 4596

 

IMG 4597

 

IMG 20171219 090841

 

IMG 20171219 090930

 

IMG 4589

 

IMG 20171219 130446

 

IMG 20171219 130718

 

IMG 20171219 130846

 

IMG 20171219 130919