onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Обласні зональні змагання з баскетболу 3х3

         14-15 грудня в спортивному залі ДЮСШ проводились зональні змагання з баскетболу 3х3 (стрітбол) за програмою Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Вінницької області. Змагання проходили по двох вікових групах: старша (2000 рік народження та молодші) та середня (2003 рік народження та молодші). Гайсинський район представляли учні НВК: Гайсинська СЗШ - інтернат І-ІІІ ст. – гімназія та СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка.

         В зональних змаганнях старшої вікової групи брали участь представники Гайсинського, Бершадського, Тростянецького районів та м. Ладижин. Перемогу серед юнаків і дівчат вибороли представники м. Ладижин, а наші дівчата зайняли друге місце, а юнаки – третє місце.

         Серед баскетболістів середньої вікової групи гайсинські юнаки зайняли друге місце (на першому місці команда з м. Іллінці), а дівчата в упертій боротьбі вибороли перше місце. Учасниками змагань в цій віковій групі були школярі Тростянецького, Гайсинського районів та міст Ладижин та Іллінці.

       В фінальних змаганнях, які відбудуться 1-2 березня 2018 року будуть брати участь юнаки і дівчата середньої вікової групи та дівчата старшої вікової групи.

IMG 5440

IMG 5443