onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар шкільних бібліотекарів на базі ЗЗСО с. Носівці

       «Людина – це підсумок прочитаного, і якщо вона в дитинстві не зустрінеться з доброю книгою, у майбутньому вона не стане особистістю» - ці слова відомого українського літературознавця М.Слабошпицького стали епіграфом районного семінару шкільних бібліотекарів проведеного 15.12.2017 року на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Носівці за темою «Спільна робота шкільного бібліотекаря та педагогічного колективу по розвитку в учнів пізнавальних інтересів, любові до читання, збереження народних звичаїв та традицій».

         Відкрив семінар завідувач РМК В.П.Сич, який ознайомив присутніх з його програмою та зупинився на основних завданнях, що стосувалися теми зібрання. Учасники семінару переглянули цікавий відеофільм про школу, заслухали виступ директора Н.Г.Костюк, яка розповіла про життя школи, здобутки учнівського та педагогічного колективів. Шкільний бібліотекар Л.С.Волос використовуючи світлини підготовленої презентації поділилась досвідом роботи з методичної теми семінару. Колеги - бібліотекарі побували в шкільній бібліотеці, в навчальних кабінетах, спілкувались з дітьми та педагогами навчального закладу.

       Учасники семінару побували на літературно-мистецькому святі «Святий Миколай, до нас в гості завітай», підготовленому бібліотекарем спільно з педагогом – організатором та учителями початкової ланки освіти . По завершенню свята за «круглим столом» відбулося його обговорення, професійне спілкування шкільних бібліотекарів з питань методичної теми семінару.

     Особливо цікавою формою роботи для гостей став майстер-клас по виготовленню «мішечків здоров’я», його роботу успішно організувала педагог Н.В.Власюк

     Під час підведення підсумків семінару присутні поділилися враженнями від побаченого, подякували гостинним господарям за можливість почерпнути нове із скриньки методичних знахідок. Семінар пройшов гарно, емоційно завдяки творчій співпраці шкільної бібліотеки, адміністрації та педагогічного колективу школи.

Застаaethuetjajtвна

IMG 3485

IMG 3491

IMG 3492

IMG 3501

IMG 4504

IMG 4527

IMG 4529

IMG 4530

IMG 4531

IMG 4533

IMG 4582