onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Обласні змагання орієнтувальників

     01-03 грудня в м. Вінниця відбулись заключні в цьому   році змагання орієнтувальників – чемпіонат області «Закриття сезону».   Хоча погода не сприяла спортсменам - Вінницю засипало снігом, але   збірна Гайсинського району зі спортивного орієнтування, до якої ввійшли учні з СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів, НВК: СЗШ - інтернат І-ІІІ ст. – гімназія, СЗШ І-ІІ  с. Грузьке, під кервництвом тренерів Уманець Н. Г. та Бабака А. М.  не дивлячись на погодні умови,  досягла значних успіхів.   Так,  призерами змагань в різних вікових групах та на різних дистанціях   стали: Машкова Вікторія (Гранів) – два других місця; Кобзін Дмитро (інтернат - гімназія) – ІІ та ІІІ місця; Задорожний Олег (Гранів) – ІІ місце;   Войтюк Василь (Грузьке) – ІІ місце; Грицина В’ячеслав (Гранів) – ІІІ місце. А Совенко Анна (Гранів)   та Анікеєнко Софія (інтернат – гімназія) стали чемпіонками області.

     Дякуючи цим успіхам, а також результатам інших спортсменів, які не стали призерами, але принесли   очки до командного заліку, збірна   району виборола друге загальнокомандне місце, поступившись лише команді м. Вінниці.

    Це стало мажорним підсумком   виступів спортсменів – орієнтувальників року, що минає. Адже в ньому були успіхи не лише на обласних чемпіонатах, але й на   змаганнях Всеукраїнського рівня у Львові, Києві, Одесі, Луцьку.

IMAG6527

IMAG6536

IMAG6544

IMAG6551

IMAG6553

IMAG6568

IMAG6499

IMAG6508

IMAG6585

IMAG6515