onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар заступників директорів шкіл на базі ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Губник

      Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 28 листопада 2017 року, на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Губник відбувся районний семінар заступників керівників шкіл на тему «Організація ефективного управління процесом забезпечення належного рівня знань учнів з базових дисциплін у процесі підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання».

    Відкриваючи семінар завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич аргументував необхідність опрацювання даної теми із заступниками директорів шкіл, її поглиблення, об’єднання зусиль шкільних адміністрацій на покращення підготовки учнів до складання ЗНО. Питання , що розглядатимуться є логічним продовженням роботи , яка активізувалась в школах району після семінару керівників , що проходив на базі ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Харпачка.

   Науково-теоретичний блок семінару був представлений виступами та презентаціями заступника начальника управління освіти, фізичної культури та спорту  А.В. Нестерук,директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Губник В.П. Возняк,

     У тому, як педагоги ЗЗСО с.Губник працюють в вирішенні питань методичної теми семінару,як проводять роботу по підготовці до ЗНО на практиці, учасники семінару змогли пересвідчитися відвідавши другий та третій уроки за шкільним розкладом у І-ХІ класах, які проводили учителіГ.В. Хутченко, Н.П. Франтовська, Н.В. Паламаренко, М.Л. Асауленко, В.К. Стецько, О.В. Дячок, Н.В. Кравчук, Н.І. Кушнір. Усі відвідані уроки були проаналізовані. За наслідками теоретичної і практичної частин семінару було проведено засідання «круглого столу, в ході якого виступили керівники та спікери сформованих груп, проведено ділову дискусію, обмін думками та досвідом, внесенні пропозиції до формування Алгоритму успішної підготовки випускників Гайсинщини до ЗНО. Доповнений варіант сформованого Алгоритму учасникам семінару представив завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич.

       По завершенні семінару заступник начальника управління освіти, фізичної культури та спорту А.В. Нестерук та завідувач районного методичного кабінету В.П.Сич провели із заступниками директорів шкіл інструктивно-методичну нараду.

 

IMG 4314

IMG 4315

IMG 4317

IMG 4318

IMG 4323

IMG 4324

IMG 4329

IMG 4335

IMG 4337

IMG 4339

IMG 4351

IMG 4356

IMG 4359

Заст