onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання школи професійно-педагогічної адаптації учителів – стажистів 2017-2018 н.р.

      Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 11 жовтня 2017 року на базі НВК:СЗШ - інтернат І-ІІІ ступенів - гімназія, під керівництвом завідувача районного методичного кабінету В.П. Сича, відбулося перше засідання районної школи професійно - педагогічної адаптації учителів-стажистів з теми «Сучасний урок: технології підготовки, проведення та аналізу». В роботі школи взяли участь 7 педагогів, які 1 вересня приступили до роботи в освітніх установах Гайсинщини.

     Засідання школи проходило як семінар – практикум із методики планування і проведення сучасного уроку. В теоретичній частині семінару молоді вчителі із завідувачем РМК опрацьовували вимоги до сучасного уроку, за допомогою пам’яток моделювали окремі фрагменти етапів уроку різного типу. Практична частина семінару проводилась як майстер-клас, який у вигляді відкритого уроку з фізики в 7-Б класі успішно провела учитель-методист НВК:СЗШ-інтернат-гімназія Бєлай Т.П. По завершенню уроку Тетяна Петрівна провела його самоаналіз. Далі учасники семінару-практикуму вчились аналізувати урок.

     За круглим столом молоді вчителі поділилися власними напрацюваннями, обмінялися досвідом роботи, розповіли про свої перші враження від взаємин із учнями, колегами.

    Коло вражень, яке відбулось по закінченні роботи школи, засвідчило, що її учасники отримали задоволення від організованої роботи, навчання, цікавого спілкування, обміну думками - напрацьовані ідеї вони використовуватимуть в роботі зі своїми вихованцями.

 

Заставна

 

IMG 4125

 

IMG 4128

 

IMG 4138