onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників освітніх закладів

     22 вересня 2017 рокув залі засідань районного методичного кабінету, під керівництвом начальника управління освіти, фізичної культури та спорту районної державної адміністрації  В.М. Шрамко, відбулася чергова нарада керівників освітніх установ району. На нараді були присутні директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, працівники управління освіти, фізичної культури та спорту, районного методичного кабінету. В роботі наради взяли участь голова Гайсинської районної державної адміністрації В.А. Уткін та голова Гайсинської районної ради Г.І. Боровий.

     Відповідно до робочої програми наради заступник начальника управління освіти, фізичної культури та спорту А.В. Нестерук, з використанням презентаційних матеріалів, здійснила ґрунтовний порівняльний аналіз результатів роботи навчальних закладів, педагогічних колективів шкіл району з питань підготовки учнів-випускників 2016 та 2017 років до зовнішнього незалежного оцінювання. Виступаюча акцентувала увагу присутніх на зниженні результативності ЗНО випускників 2017 року з ряду шкільних дисциплін, інформувала про рейтинг навчальних закладів Вінниччини та місце у ньому шкіл Гайсинського району. Надана директорам шкіл інформація потребує глибокого аналізу в кожному навчальному закладі з виходом на системи роботи шкільних адміністрацій, учителів, учнів, батьківської громадськості. Саме на цьому акцентували увагу голова районної державної адміністрації В.А. Уткін та голова районної ради Г.І. Боровий. Керівники району наголосили на необхідності матеріального стимулювання праці педагогів та учнів, які за результатами ЗНО досягають високих результатів, директорів шкіл рейтинг яких є високим та дали доручення управлінню освіти, районному методичному кабінету розробити конкретні, дієві заходи щодо покращення результатів ЗНО та рейтингу шкіл, сформувати систему методичної допомоги педагогам з даного питання. Владою району, в рамках року освіти, вкладаються значні матеріальні ресурси та кошти у розвиток освіти і вони повинні відображатися в якості знань наших дітей.

    На нараді також обговорювались питання проведення І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, формування мережі , порядку обліку дітей шкільного віку, проведення місячника цивільного захисту, дотримання правил та вимог нормативних документів з охорони праці та попередження травматизму у навчальних закладах, організації виховної роботи з дітьми.

     Підбиваючи підсумки проведеної наради начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Валентина Миколаївна Шрамко   наголосила на важливості обговорених питань, звернула увагу присутніх на питаннях роботи адміністрацій навчальних закладів спрямованих на результативність навчально-виховного процесу, створення безпечних умов для навчання і виховання дітей, інформувала присутніх про організаційну роботу по підготовці та проведенню районного свята до Дня працівників освіти, преміювання педагогів.

IMG 20170922 093739

IMG 20170922 092409

IMG-d50383a638f3ab32dbbed2bd3c194f29-V

IMG 20еря170922 100640

IMG-6649e19d6c0a7fe886b7c4c664b6da19-V

IMG-a887bd0570b4eb9ac28e92cb5e53959f-V