onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — День фізичної культури і спорту на Гайсинщині

      9 вересня 2017 року на міському стадіоні "Дружба" відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської райдержадміністрації Валентина Шрамко, начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Віталій Руденко, голова Гайсинського ФСТ "Колос" Микола Тимошенко та методист Гайсинського районного методичного кабінету Василь Луценко привітали всіх прихильників спорту зі святом. Побажали усім міцного здоров`я, наполегливості, підкорення нових спортивних висот та відзначили кращих працівників спортивної галузі та переможців районних спартакіад почесними грамотами та подарунками.

     Протягом дня на стадіоні проводились змагання з футболу, волейболу, армреслінгу, бігу на 100 і 500 метрів. Родзинкою святкового пирога стали "Козацькі ігри" за участю сильних і дужих юнаків та чоловіків Гайсина. Головним рефері змагань був запрошений гість - майстер спорту України, рекордсмен України Міхеєв Віталій.

     Переможцями "Козацьких ігор" стали:

- 1місце - Кучерук Богдан;

- 2 місце - Крохмаль Борис;

- 3 місце - Красюк Віталій.

dsc 0237

dsc 0246

dsc 0247

dsc 0257

dsc 0258

dsc 0264

dsc 0273

img 7139

img 7149

img 7159

img 7184

img 7233

img 7299

img 7332

img 7413

img 7495

img 7739

img 7899

img 8100

 

вересня 2017 року на міському стадіоні "Дружба" відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської райдержадміністрації Валентина Шрамко, начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Віталій Руденко, голова Гайсинського ФСТ "Колос" Микола Тимошенко та методист управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Василь Луценко привітали всіх прихильників спорту зі святом. Побажали усім міцного здоров`я, наполегливостьі, підкорення нових спортивних висот та відзначили кращих працівників спортивної галузі та переможців районних спартакіад почесними грамотами та подарунками. Протягом дня на стадіоні проводились змагання з футболу, волейболу, армреслінгу, бігу на 100 і 500 метрів. Родзинкою святкового пирога стали "Козацькі ігри" за участю сильних і дужих юнаків та чоловіків Гайсина. Головним рефері змагань був запрошений гість - майстер спорту України, рекордсмен України Міхеєв Віталій. Переможцями "Козацьких ігор" стали: - 1місце - Кучерук Богдан; -2 місце - Крохмаль Борис; -3 місце - Красюк Віталій. вересня 2017 року на міському стадіоні "Дружба" відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської райдержадміністрації Валентина Шрамко, начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Віталій Руденко, голова Гайсинського ФСТ "Колос" Микола Тимошенко та методист управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Василь Луценко привітали всіх прихильників спорту зі святом. Побажали усім міцного здоров`я, наполегливостьі, підкорення нових спортивних висот та відзначили кращих працівників спортивної галузі та переможців районних спартакіад почесними грамотами та подарунками. Протягом дня на стадіоні проводились змагання з футболу, волейболу, армреслінгу, бігу на 100 і 500 метрів. Родзинкою святкового пирога стали "Козацькі ігри" за участю сильних і дужих юнаків та чоловіків Гайсина. Головним рефері змагань був запрошений гість - майстер спорту України, рекордсмен України Міхеєв Віталій. Переможцями "Козацьких ігор" стали: - 1місце - Кучерук Богдан; -2 місце - Крохмаль Борис; -3 місце - Красюк Віталій. Інформацію отримано з: http://www.gaysin-rda.gov.ua/component/content/article/2-2013-02-28-13-20-27/5406-2017-09-11-15-22-59.html © www.gaysin-rda.gov.ua