onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Інструктивно-методична нарада фахівців психологічної служби Гайсинського району

       Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІІІ квартал 2017 року на базі Гайсинського районного методичного кабінету відбулася інструктивно-методична нарада практичних психологів та соціальних педагогів.

       У ході наради методист з психологічної служби Крук Л.П. розкрила пріоритетні напрямки діяльності фахівців психологічної служби у 2017-2018 н.р., акцентуючи увагу на психологічному супроводі дітей із сімей учасників АТО, психологічній безпеці дітей в Інтернет-просторі, профілактиці суїцидальних нахилів у дітей, психологічному та соціальному супроводі всіх учасників навчально-виховного процесу в умовах інклюзивного навчання, на попередженні насильства в сім’ї. Довела до відома зміст наказу МОН України №1127 від 08.08.2017 р. «Про затвердження Плану заходів МОН України щодо розвитку психологічної служби на період до 2020 р.р.», зосередила увагу на впровадженні просвітницько-профілактичних програм в навчальних закладах району, участі в районному етапі конкурсу «Ефективний менеджмент психологічної служби в умовах децентралізованої освіти» та виконанні державних, національних програм.        

       Керівник районного методичного об’єднання Сайдак О.Е. проаналізувала діяльність фахівців психологічної служби за 2016-2017 н.р., ознайомила з планами роботи «круглих столів», семінарів та районних методичних об’єднань на новий навчальний рік.

     Про здійснення соціально-педагогічного супроводу дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах у сільських навчальних закладах та проведення відповідної роботи у 2017-2018 н.р. з усіма учасниками навчально - виховного процесу, виступила керівник динамічної групи фахівців психологічної служби Литвинчук Т.А.

 

IMG 3139

 

IMG 3146

 

IMG 3151

 

IMG 3155