onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Комп’ютерні класи для шкіл Гайсинського району

Приємною звісткою для всіх учасників навчально-виховного процесу освітніх закладів Гайсинського району стало оголошення владою району 2017 рік – роком освіти на Гайсинщині. Значна сума коштів з районного бюджету, державні кошти, виділені за сприяння депутата Верховної ради України Миколи Кучера, спрямовані на вирішення освітянських проблем. Разом з усіма будівництвами, ремонтами, закупівлями, які було заплановано провести, першочерговим завданням було оновити комп’ютерну техніку у школах. Всі дошкільні заклади вже забезпечені ноутбуками. СЗШ І-ІІІ ст. с. Михайлівки та НВК: школи-ліцею отримали комп’ютерні класи (10+1) по лінії Міністерства освіти і науки України, у рамках гуманітарної допомоги від Китайської народної республіки.
Заплановані для міських шкіл комп’ютерні класи (10+1) вже сьогодні вручав керівникам голова Гайсинської районної державної адміністрації Уткін Владислав Анатолійович. Розпочали і видачу класів (5+1) для сільських шкіл І-ІІІ ступенів, яку планується закінчити до вересня місяця.
Директори шкіл дякували голові адміністрації та всій владі району за велику увагу до своїх закладів, за підтримку, яку постійно мають від них.

IMG 5530

IMG 5534

IMG 5541

IMG 5524

IMG 5548