onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Розпочались звітування керівників навчальних закладів Гайсинського району

     Відповідно до чинного законодавства керівники дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів щорічно по завершенню навчального року мають звітувати перед педагогічними, учнівськими колективами, батьківськими комітетами, радами  навчальних закладів, громадськістю про виконану роботу за рік на їх спільному засіданні, які за результатами звіту дають оцінку роботи директора і можуть спільно порушувати питання перед відповідними органами управління освітою про заохочення чи, навпаки, притягнення до відповідальності керівника навчального закладу. Завдання звітування:

- забезпечити прозорість, відкритість і демократичність управління навчальним закладом;
- стимулювати вплив громадськості на прийняття та виконання керівниками навчальних закладів відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом.

     Звітування керівників у Гайсинському районі згідно з графіком триватимуть з 30 травня по 23 червня. Першою естафету успішно розпочала директор СЗШ І-ІІІ ст. № 3 м. Гайсина Шеремета Ірина Костянтинівна.

Інформація з сайту навчального закладу: На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005р. №55 "Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професіфно-технічних навчальних закладів" та відповідно до Положеня про загальноосвітній навчальний заклад в СЗШ І - ІІІст. №3 пройшов звіт директора школи за 2016 - 2017 н.р.

На зустрічі були присутні: начальник управління освіти, фізичної культури і спорту - Шрамко Валентина Миколаївна, члени батьківських комітетів всіх класів, педагоги, технічний персонал, учні школи.

У своєму виступі директор школи Шеремета І.К. всебічно розкрила питання щодо організації роботи навчального закладу як освітньої спільноти, яка не тільки навчає і виховує дітей, а й сприяє розвитку партнерських стосунків з учнями, батьками учнів і громадськістю.

Директор школи в своєму виступі зупинилася на тих складнощах, які характеризували організацією навчально-виховного процесу в цьому навчальному році, та зазначила, що, школа свої завдання в 2016-2017 навчальному році виконала. Директор розповіла про стратегію роботи школи по створенню позитивного іміджу, дала оцінку діяльності школи у навчальній роботі, ознайомила громаду із досягненнями учнів у олімпіадах та конкурсах.

В обговоренні взяли участь батьки та педагоги. Із оцінкою діяльності директора школи та навчального закладу виступили: заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д., голова профспілкового комітету школи Музика Т.С., заступник директора з господарської частини Ковальчук Т.В., голова батьківського комітету школи - Воронова Н.В., голова учнівського самоврядування Драчук Марина, вчитель української мови - Ковальчук А.М. та начальник управління освіти, фізичної культури і спорту - Шрамко В.М.

Після закінчення обговорення відбулося голосування про оцінку діяльності директора школи за 2016-2017 навчальний рік. За результатами таємного голосування однгоголосно робота директора у 2016-2017 навчальному році визнана задовільною.