onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Продзвенів двінок останній

     26 травня у школах Гайсинського району відбулося свято  останнього дзвоника. Для багатьох учнів  - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне життя.


   Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
   Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у Вашій майбутній діяльності!
   Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

ЩАСТИ ВАМ В УСЬОМУ! В ДОБРУ ПУТЬ!

 НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-гімназія м. Гайсин

20170526 094453

20170526 094542

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кузьминці

Багатоусмішок,теплих слів, щирих привітань та побажань пролунало на їх адресу від директора школи, сільського голови, спонсорів та меценатів: Гораєвського Леоніда Юліксовича та Куцика Віталія Михайловича.

уьминцi 1

ьминiц 2

СЗШ І-ІІІ ст. № 3 м. Гайсин

Привітати випускників прийшов мер міста Гайсин Гук А.І., який побажав випускникам щасливої життєвої дороги, бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним.

3311

3322

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кіблич

З теплими словами привітань до учнів, батьків та педагогів долчилась і голова профспілки працівників освіти Гайсинського району Оріховська Валентина Іванівна.

iблич 1

iблич 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Куна

Адміністрація школи привітала учнів, педагогів та батьків зі святом і вручила Похвальні листи та грамоти. До привітань приєдналися гості.

на 1

на 2

НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ліцей м. Гайсин

Прощавай, початкова школо!

лiе 1

лiе 2

НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ села Бондурі

Перша вчителька Коханчук Р. В. та класний керівник Яременко Р. В. провели останній шкільний урок для одинадцятикласників. Тепло, задушевно промайнув він.

бондрi 1

бондрi 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Бубнівка

Сумне і одночасно радісне свято зустріли батьки і діти разом. Батьки подякували шкільному колективу хлібом-сіллю та приємними словами.

ббнiва 1

ббнiва 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Губник

“Відлітають птахи з рідного гнізда”

бни 2

бни  1

СЗШ І-ІІІ ст. с. Карбівка

На свято останнього дзвоника завітав і сільський голова Бендус О.В. Він привітав усіх із завершенням навчального року та побажаводинадцятикласникам легкої дороги у життя.

арбiва 2

 арбiва 1

СЗШ І-ІІІ ст. с. Носівці

«Та особливі  віншування були присвячені нашим випускникам, для яких шкільний дзвінок сьогодні звучав востаннє і попереду відкривається широка світла дорога дорослого життя. То ж, на очах наших юних і гарних випускників бриніли сльози за галасливим дитинством,за рідною милою школою.»

носiвi 1

носiвi 2

СЗШ І-ІІІ ст. с. Харпачка

На святкову лінійку завітали Савчук Петро Григорович і Руденко Вадим Миколайович - представники ТОВ "Харпацьке", директор якого Баланов Євгеній Якимович, засновник Гораєвський Леонід Юліксович, привітали випускників зі святом та вручили їм грошові дарунки.

харпача 1

харпача 2

СЗШ І-ІІ ст. с. Косанове

«Востаннє продзвенів дзвінок для наших дев'ятикласників і покликав їх у незвідану дорогу майбутнього.»

осанове 1

осанове 2