onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вічна пам’ять

270727417

рф

     25 травня 2017 року передчасно пішла з життя Скрипник Раїса Федорівна – директор НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- ліцею міста Гайсина, наша колега, людина, яку знали, любили й поважали багато гайсинчан.
     Колектив працівників управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації з почуттям глибокої скорботи сприйняли звістку про передчасну смерть директора, учителя - методиста, Відмінника освіти України Раїси Федорівни.
     Пішла з життя добропорядна, чесна, щира і чуйна людина, яскрава особистість, педагог за покликанням. Їй були властиві внутрішня культура, виняткова сумлінність, високий рівень професіоналізму, компетентності та відповідальності, закоханість у свою професію. Пам'ятатимемо Раїсу Федорівну як людину принципову, доброзичливу і вимогливу, насамперед до себе. Вона вміла вирішити будь-яке питання, завжди була готова надати допомогу оточуючим, підтримати людину в скрутну хвилину.
     Світла пам'ять про Скрипник Р.Ф. - прекрасного педагога, добру колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Поділяємо Ваше горе.