onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Гайсинчани серед талантів Подділля

     Делегація школярів та їх учителів Гайсинського району взяла участь у традиційному святі-зустрічі очільників області з обдарованою молоддю «Таланти Поділля» 18 травня. Зал музично-драматичного театру ім. М. Садовського зібрав інтелектуальну еліту регіону, їхніх наставників та батьків. Наша делегація була найчисельніша серед районів області (НВК: школа-інтернат – гімназія, СЗШ № 4 м. Гайсина, НВК: школи-ліцею, СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів).
     Привітати юні обдарування з їх першими серйозними перемогами на теренах наук завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної ради Анатолій Олійник та Вінницький міський голова Сергій Моргунов, заступник голови, директор департаменту освіти і науки Вінницької ОДА І.Д. Івасюк, профспілковий освітянський лідер С.Г. Пугачов.
     «Ми живемо в глобальному інформаційному просторі, у світі, який дуже стрімко змінюється. І сьогодні набуває поширення новий напрям динамічної науки – креативної економіки, де позитивне місце в конкурентному світі матимуть ті нації й народи, які розвивають свою науку, відкривають можливості молодим людям опановувати нові, сучасні знання, - звернувся з вітальним словом до учасників урочистостей голова облдержадміністрації Валерій Коровій. - Я глибоко переконаний, що ми живемо в історичний час, в період, який назавжди увійде в новітню історію Української держави і повертаючись до якого наші діти й онуки даватимуть нам оцінку в тому, як ми будували нову, демократичну країну. Сьогодні наша держава на стадії великих змін, тривають реформи. І дуже важливо, щоб носіями цих реформ були саме ви».
     Голова облдержадміністрації наголосив, що талант дається людині Богом, але його реалізація потребує дуже важкої праці. Відтак висловив подяку учнівській молоді за наполегливість та прагнення до розвитку. Окремі слова вдячності адресував Валерій Коровій і викладачам та батькам юних обдарувань.
З вітальним словом звернувся до присутніх також голова обласної Ради Анатолій Олійник, а Вінницький міський голова Сергій Моргунов побажав учасникам заходу не зупинятися на досягнутому.
     Під час свята свої нагороди отримали переможці олімпіад і конкурсів різних рівнів та їхні наставники. Сума ж коштів, використана на преміювання обдарованої молоді та їх учителів, склала у цьому році 352 тис. гривень.

Image04

Image03

Image11

Image13

Image14

Image25

Image26

Image27

Image28

Image29

Image38

Image39