onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Ідеї В.О. Сухомлинського в практиці сучасної школи. 16 травня 2017 року дошкільний навчальний заклад «Веселка» та середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.Г.Т.Танцюри с.Зятківці гостинно приймали учасників районного семі

      16 травня 2017 року дошкільний навчальний заклад «Веселка» та середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Г.Т. Танцюри с. Зятківці   гостинно приймали учасників районного семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: "Пошук нових ефективних форм роботи щодо забезпечення наступності дошкільної та початкової ланки освіти через впровадження педагогічних ідей В.О. Сухомлинського».

      Відкрив семінар завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич. Він акцентував увагу присутніх на питанні забезпечення наступності в діяльності дитячого навчального закладу та школи, необхідності вивчення та впровадженняпедагогічних ідей В.О. Сухомлинського з методичної теми семінару. Директор школи М.І. Іщенко привернула увагу присутніх до величі видатного педагога у презентаційному виступі  «Слово про В.О. Сухомлинського: погляд сьогодення». Заступник директора з навчально-методичної роботи С.А. Коваль презентувала досвід роботи педагогічного колективу з питання спільної діяльності дошкільної та початкової ланки освіти. А завідувач ДНЗ «Веселка» О.І. Шевчук ґрунтовно висвітлила напрацьовану систему роботу з   батьками в підготовці дитини до школи. Учасники семінару здійснили екскурсію навчальними кабінетами школи , побували на відкритому заході «Святкова зустріч дошкільнят зі школою», відвідали дошкільний навчальний заклад «Веселка», ознайомились з умовами  створеними в ДНЗ  для проведення  освітньої діяльності  з дітьми, поспілкувались з очільником Зятковецької територіальної громади М.Г. Керанчуком.

     По завершенню семінару із заступниками директорів шкіл було проведено інструктивно-методичну нараду, в ході якої опрацьовано ряд важливих питань організації методичної роботи з педагогами шкіл.

Заставнауейцнцйу

1ве

2тпоія

3чао

4еорів

5еоркц

6еуцп