onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Чергова нарада кервників дошкільних навчальних закладів

17 травня 2017 року у приміщенні залу засідань НВК: Гайсинська СЗШ-    інтернат І-ІІІ ст.-гімназії відбулася чергова нарада керівників дошкільних навчальних закладів району, в ході якої були розглянуті питання роботи районних семінарів та методичних об’єднань у 2016-2017 н.р.,результативності атестації керівників дошкільних закладів, попередження виробничого травматизму під час виконання ремонтних робіт у ДНЗ району у 2017 році.

Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА Шрамко В.М. зосередила увагу присутніх на проведенні заходів для збагачення матеріально-технічної бази закладів, дотриманні вимог Санітарного регламенту щодо організації якісного харчування, відповідності щоденного меню примірному двотижневому, вчасному поданні замовлень на матеріали для проведення ремонтних робіт.

З питань проведення районного етапу конкурсу творчо працюючих вихователів «Творча скарбничка - 2017» в номінації «Дошкільна освіта. Компетентнісний підхід у формуванні елементарних математичних уявлень» , та виконання наказу Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА №166 від 20.03.2017 року, результатів атестації педагогічних працівників ДНЗ до учасників наради звернувся завідувач районного методичного кабінету Сич В.П.

З метою попередження виробничого травматизму під час виконання ремонтних робіт у ДНЗ району у 2017 році та ведення відповідної документації, аналізу проведення атестації робочих місць у закладах методист РМК Подчос В.М. проінформував директорів (завідувачів) дошкільних закладів про проведення відповідних заходів та вказав на дотримання вимог чинного законодавства.

Керівники семінарів та методичних об’єднань Мошноріз О.І., Груша Н.В., Дідицька А.С., Пашенко Л.Д., Сушко Н.Г., Гнатюк О.Ю., Панасюк М.А. провели ґрунтовний аналізроботи районних семінарів та методичних об’єднань у 2016-2017 н.р., вказавши на певні недоліки, яких необхідно уникати у наступному навчальному році.

Методист РМК Діхтяр М.Д. повідомила присутніх про участь в обласному конкурсі «Колискова»,у фестивалі по роботі з батьками та вручила квитки членам ВГО «Асоціація педагогічних працівників дошкільної освіти.

IMG 20170517 112334

IMG 20170517 112305

SAM 8596

SAM 8589

SAM 8594