onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Гайсинчани – учасники обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

На Вінниччині відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Фінал проходив на стадіоні ЗОШ № 10 Вінницької міської ради. Організатори обласного етапу - управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласне відділення Комітету з фізичного виховання МОН України.
В обласному етапі взяли участь 12 команд - команди міст, районів, переможці відповідних відбіркових етапів. Команди змагались у 5 різних естафетах, а саме: флорбол, туристичний єралаш, смуга перешкод, сила в єдності та єдиний крок.
Гайсинський район представляла сімя Гулькіних. Мама – Лариса Василівна, батько – Ігор Володимирович та їх дочка Анастасія.
За підсумками перемогла сім’я Ткач з м. Хмільник, друге місце посіла сім’я Гончар з Шаргородського району, на 3 місці сім’я Колос з м. Вінниця.
Команди переможниці та призери заходу нагороджені кубками, медалями та грамотами. Усі інші учасники нагороджені грамотами за участь.
Всі родини нагороджені сувенірною продукцією від обласного центру «Спорт для всіх» та призами від партнерів заходу: Вінницького відділення НОК України у Вінницькій області, «Кондитерської майстерні», закладів сімейного відпочинку «Дитяча планета» та «Льодовий клуб».

DSCN0014

DSCN0031

DSCN9849

DSCN9885

DSCN9887

DSCN9908

DSCN9920

DSCN9954

DSCN9960

DSCN9995