onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Екологічна освіта дошкільнят

На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІІ квартал 28 квітня 2017 року на базі НВК: СЗШ І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад ім. В. Стуса (директор Кобзар А.В.) відбулося районне методичне об’єднання вихователів різновікових груп на тему «Використання активних форм і методів екологічної освіти дошкільників».

Директор навчально-виховного комплексу Кобзар А.В. підготувала для учасників зібрання презентацію про організацію та діяльність закладу, пріоритетні напрямки роботи, основні завдання колективу на перспективу.

         У ході засідання вихователь різновікової групи дошкільного навчального закладу «Котигорошко» с. Губник Русіна І.Л. у виступі «Екологічне виховання дітей дошкільного віку за допомогою використання сучасних іноваційних технологій» зосередила увагу учасників методоб’єднання на меті, освітніх завданнях та формах екологічної діяльності дошкільників на основі пошуково-дослідницької роботи, яка сприяє розвитку уявлень про взаємозв’язки у природі, естетичного відчуття світу, засвоєнню елементів екологічної культури, формуванню навичок культурної поведінки у довкіллі.

         Як здійснювати екологічне виховання дітей засобами авторської казки у ході майстер-класу демонструвала вихователь різновікової групи ДНЗ «Пролісок» с. Лад-Хутори Аркавенко Т.П., використавши екологічні ігри, дидактичний демонстраційний та роздатковий матеріал, ілюстрації до авторських казок, народні приказки, прикмети, малюнки дітей.

         Вихователь НВК Степанська Г.Г. провела з дітьми різновікової групи інтегроване зайняття з       пріоритетом   пізнавально-природничих завдань, об’єднавши пошуково-дослідницьку, мовленнєво-комунікативну, ігрову, художню продуктивну діяльність.

       Вихователі також відвідали музей Василя Стуса, прогулялись парком, висадженим на честь видатного поета-патріота.

SAM 8556

SAM 8558

SAM 8560

SAM 8562

SAM 8571

SAM 8588